Even voorstellen

 

blaadje oranjeMijn naam is Yvette Roosjen. Moeder van drie kinderen en woonachtig in Veghel. En sinds februari 2016 actief als kindercoach.

blaadje grijsTijdens het opgroeien van mijn kinderen kwam ik er achter dat je als ouder soms behoefte kunt hebben aan een extra oog. Iemand die even van buiten af meedenkt. En je af en toe een helpende hand kan bieden. 

blaadje blauwDit is de reden geweest waarom ik de opleiding tot Kindercoach ben gaan volgen.

blaadje aquaKinderen hebben zoveel in huis maar verstoppen het soms waardoor ze denken dat ze iets niet kunnen. Door samen op zoek te gaan naar de kwaliteiten die ze in huis hebben en deze te ontwikkelen kunnen ze              weer vol zelfvertrouwen hun leventje vervolgen.

blaadje oranjeOok ben ik Ik Leer Leren trainster. Hierin ga ik met een groepje kinderen aan de slag om te ontdekken hoe je het fijnst leert. Wat is voor jou de prettigste manier om je te concentreren en de les stof eigen te maken.             (zie ook de pagina Ik leer leren)

blaadje grijs

Ook ben ik gespecialiseerd op het versterken van de executieve functies bij  kinderen. Daarnaast ben ik ook Jeugd Breincoach.

klavertje kidssupport